Het team

Met ruim 35 jaar ervaring in de aanleg van glasvezel- en kopernetwerken is ons bedrijf zeer ervaren en kundig in de glasvezelbranche. Met 17 medewerkers in dienst opereren wij door heel Nederland, maar voornamelijk in Noord-Holland. 

Binnen onze organisatie zijn de lijntjes kort en is de sfeer zeer gemoedelijk. Al onze werknemers zijn opgeleid en getraind voor de werkzaamheden die zij uitvoeren. De glasvezellassers zijn allemaal in het bezit van hun allround monteurs certificaat van Dirksen opleidingen en andere certificaten zoals OTDR meten. De glasvezelblazers zijn intern opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Eén van onze monteurs is dit jaar zelfs 23 jaar in dienst!

Op ons kantoor in Zwaagdijk-Oost, gevestigd te Perenmarkt 4 op het Bedrijventerrein WFO Oost, hebben wij een:

  • financiële afdeling
  • HR-afdeling
  • uitvoerders afdeling 
  • en een engineering-afdeling.


Volg ons op social media voor het laatste nieuws!

Ben je benieuwd wat er allemaal speelt binnen ons bedrijf en met welke glasvezel projecten we bezig zijn?

Volg ons dan op Facebook en/of LinkedIn. Hier delen we actueel nieuws over ons bedrijf, vacatures en de lopende projecten.

Elke woensdag plaatsen we op Facebook leuke weetjes over ons bedrijf. Heb jij een brandende vraag voor ons? Stel je vraag dan gerust! Wellicht beantwoorden we jouw vraag dan op de woensdag weetjes dag. 

Je kunt ook met ons kantoor bellen op werkdagen of vul hier het contactformulier in.

0228 - 59 71 99


Bijl Telecom is VCA gecertificeerd en werkt voor opdrachtgevers door heel Nederland