VCA

VCA gecertificeerd

Wat betekent VCA gecertificeerd? 

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen* Bron Wikipedia en VCA.nl

VCA.nl

Op 17 en 26 april 2023 is het Veiligheids Managementsysteem van Bijl Telecom beoordeeld aan de hand van de norm VCA* 2017/6.0. Hierbij zijn we dus volledig gekeurd en gecertificeerd voor de diensten die wij leveren. Tevens werken al onze medewerkers en monteurs veilig volgens de VCA voorschriften.

Onze diensten bestaan hoofdzakelijk uit zakelijke klantaansluitingen, ook wel fiber to the business. We werken voor diverse opdrachtgevers door heel Nederland waaronder KPN, Allinq, Art of Automation BV en diverse gemeentes. We regelen alles van begin tot eind. Denk aan complete glasvezel oplossingen van voor engineering tot aan het leggen van glasvezel en het compleet installeren van een serverkast en POP. We maken gebruik van diverse civiele ploegen waaronder een graaf,- blaas en lasploeg. We regelen alles voor zakelijke opdrachtgevers van A-Z.


Glasvezel aanleg en diensten

Bijl Telecom en Glasvezeltechniek BV zit gevestigd op bedrijventerrein W.O.F in Zwaagdijk-Oost. We regelen alles rondom telecom en glasvezeltechniek waaronder:

  • Glasvezel lassen & allround glasvezelmonteurs
  • Inblaastechniek gebruiken voor het leggen en trekken van glasvezelkabels
  • Civiele techniek inclusief civiele ploegen (denk aan een graafploeg en monteurs)
  • Glasvezel engineering en de na-engineering 

Bijl Telecom is VCA gecertificeerd en werkt voor opdrachtgevers door heel Nederland