Aanleg glasvezelnetwerk Art Of Automation Glasvezel B.V

In een deel van Noord-Holland zijn wij druk bezig met de aanleg van een volledig nieuw hoogwaardig glasvezelnetwerk voor Art Of Automation Glasvezel B.V. waarbij de focus is gelegd op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij zijn in 2017 begonnen met de eerste gesprekken en ontwerpen. In 2018 hebben wij opdracht gekregen om het netwerk te gaan engineeren en de vergunningen aan te vragen.

In oktober 2018 is het startsein gegeven voor de daadwerkelijke aanleg van het netwerk en zijn de civiele ploegen gestart met de aanleg.

Aanleg glasvezelnetwerk Art Of Automation Glasvezel B.V Aanleg glasvezelnetwerk Art Of Automation Glasvezel B.V Aanleg glasvezelnetwerk Art Of Automation Glasvezel B.V Aanleg glasvezelnetwerk Art Of Automation Glasvezel B.V Aanleg glasvezelnetwerk Art Of Automation Glasvezel B.V Aanleg glasvezelnetwerk Art Of Automation Glasvezel B.V Aanleg glasvezelnetwerk Art Of Automation Glasvezel B.V Aanleg glasvezelnetwerk Art Of Automation Glasvezel B.V Aanleg glasvezelnetwerk Art Of Automation Glasvezel B.V

Bijl Telecom is VCA gecertificeerd en werkt voor opdrachtgevers door heel Nederland