Project Rozenburg; zakelijke aansluiting glasvezel voor onze gewaardeerde opdrachtgever KPN

We bereiden het bestaande netwerk in Rozenburg uit om diverse bedrijven te kunnen voorzien van supersnel glasvezel. Er ligt al een kabelverbinding tot aan zekere hoogte; onze medewerkers vervangen de eind dop van een bestaande buis en vervangen deze door een H-Box. Met deze Box kan je het netwerk uitbreiden en de mantelbuizen doorleggen tot aan de nieuwe klant waarna er weer een nieuwe kabel ingeblazen kan worden.

Op de afbeelding hiernaast zie je een speciale blaas Jet die geschikt is om kleine microvezels door een tube te blazen. De Jet wordt aangesloten op een compressor en onder hoge druk (15 bar) worden de glasvezelkabels door de buis geblazen. De blaas Jet is beveiligd met een buckle detector zodat de glasvezels altijd intact blijven tijdens het blazen.

Wil je meer volgen wat Bijl Telecom in de regio momenteel realiseert?

Volg ons op social media!

Project Rozenburg; zakelijke aansluiting glasvezel voor onze gewaardeerde opdrachtgever KPN Project Rozenburg; zakelijke aansluiting glasvezel voor onze gewaardeerde opdrachtgever KPN Project Rozenburg; zakelijke aansluiting glasvezel voor onze gewaardeerde opdrachtgever KPN

Bijl Telecom is VCA gecertificeerd en werkt voor opdrachtgevers door heel Nederland